Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 05. 2021. 14:11   >>  14:12 6

KRIVOKAPIĆ

CG da bude prva naredna članica EU

Vlada Crne Gore učiniće sve da Crna Gora postane prva sljedeća članica Evropske unije. Saopštio je to premijer Zdravko Krivokapić na na šestoj godišnjoj konferenciji Delfi ekonomskog foruma, koja se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Grčke Katerine Sakelaropulu.

Premijer Krivokapić govorio je danas o značaju članstva Crne Gore u EU na panelu koji je bio posvećen toj temi.

Premijer je kazao da je Crna Gora odlučna da u najkraćem roku završi pregovarački proces te da se očekuje da do kraja mandata 42. Vlade Crne Gore to bude i realizovano.

„Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da Crna Gora postane prva sljedeća članica Evropske unije“ kazao je premijer.

Na Forumu učestvuju predsjednica Republike Estonije Kersti Kaljulaid, predsjednica Slovačke Zuzana Čaputova, premijer Slovenije Janez Janša, premijer Grčke Kirijakos Micotakis, premijer Španije Pedro Sančez, kao i lideri iz regiona, premijerka Srbije Ana Brnabić, predsjedavajući predsjedništva BiH Milorad Dodik, premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније