Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 05. 2021. 14:27 >> 14:28
1

DPS

"Velika nervoza i panika premjera"

Reagovanje predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, očigledno je posljedica velike nervoze a i panike, koja ga je snašla.

Podsjetimo, Krivopkapić je naveo da DPS uzalud pokušava da spere svoju ratnu prošlost intrigarenjem po biografijama ljudi koji Crnoj Gori ne duguju ništa, a kojima DPS duguje sve.

U reagovanju, DPS je naveo da premijer još nije shvatio da za slab rejting ove vlade nijesu krivi ni DPS, ni predsjednik države, ni građani, "već on lično i njegovi “eksperti“ koji su pokazali u ovih šest mjeseci šta (ne)znaju".

"Da podsjetimo samo na neke rezultate tog znanja: država bez budžeta, ministar pravde planetarno popularan po tome da negira genocid i ne priznaje međunarodne sudske institucije, bahati članovi Krivokapićevog kabineta koji pijani izazivaju sudare, mijenjaju tablice i identitete, ministar koji se sina odriče, da ga ne bi prozivali za nelegalnu gradnju, eksperti iz prosvjete koji napadaju huliganski novinare, svi resori od prosvjete do zdravstva podešeni po agendi jedne vjerske zajednice, a ne građanske Crne Gore, koja za Krivokapićevog mandata doživljava sunovrat", saopšteno je iz DPS-a.

Naveli su da razumiju da je nezahvalan položaj u kojem se Krivokapić, ucijenjen sa svih strana nalazi.

"Ako misli da će mu napadi na Mila Đukanovića i DPS, olakšati poziciju, ili od nejakog premijera učiniti političku figuru - loše je procijenio. On ili vajni PR stručnjaci koji, suočeni sa strmoglavim rejtingom Vlade, Krivokapića savjetuju da ide u direktnu konfrontaciju sa DPS, i spašava što se spasiti može. Gospodine Krivokapiću, vaše političke delirijume dijelite sa vašom “sabraćom“ koja su vas u sve ovo gurnula. Nervozu, jer ste jedini premijer na svijetu koji ne može da smijeni svog ministra kao i jedini predsjednik Vlade kojem naređuje crkva susjedne države, kanališite na neki primjereniji način, a ne pisanim domaćim zadacima na zadate teme", navode iz DPS-a.

"Ljekovito bi bilo za vas a i sve građane Crne Gore, da priznate da ste se u pogrešno vrijeme našli na pogrešnom mjestu i da preuzmete odgovornost za krah koji ste vi lično i vaša vlada doživjeli", poručuju DPS-u Krivokapiću.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније