Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 05. 2021. 14:59 >> 15:00
16

DPS

"Srpskim bajonetom Carević dočekuje turiste"

Najnovijim činom četnikovanja, stopama predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića, nastavio je i prvi čovjek našeg grada, saopštio je opštinski odbor DPS-a Budva.

"Kada je u pitanju ravnogorska ideologija, gospodin Marko Carević ipak nije iznevjerio svoje stranačke kolege. Da ima dobre vokalne sposobnosti dokazao nam je u svojim čuvenim božićnim video snimcima kada je pjesmama Baje Malog Knindže, pjevao o kokardi i vojvodi Đujiću", saopštio je budvanski DPS.

Kako su naveli, tada je pjevao uz matricu i u krugu porodice, a juče uz frulu ispred sakralnog objekta zapjevao je i čiči Draži.

"Tako se gospodin Carević poslije januarskog pucnja iz topa, pred ljetnju sezonu u maj mjesec, na svu sreću ovog puta samo u pjesmi, dohvatio i srpskog bajoneta. Jako reprezentativno i pohvalno za domaćina i prvog čovjeka nekada perjanice i metropole crnogorskog turizma, danas zastiđa i bruke svih njenih građana. Ovo je baš lijepa i primjerena reklama za početak turističke sezone", ističu u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније