Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 05. 2021. 21:59 >> 22:07
2

PREDSJEDNIŠTVO ODLUČILO

LP neće bojkotovati rad Skupštine

Predsjedništvo Liberalne partije noćas je donijelo odluku da poslanik Andrija Popović neće bojkotovati rad crnogorske Skupštine, saopštila je LP.

Kako navode, na hitnoj elektronskoj sjednici odlučeno je da poslanik Andrija Popović nastavi još snažnije učešće u radu Parlamenta, ali i na svakom drugom mjestu na kojem se brani nezavisnost i suverenitet Crne Gore i njenih institucija.

"Kako se već duže vrijeme, nesumnjivo, urušava nezavisnost i suverenost Crne Gore i njenih institucija, gazi se Ustav, donose se partijski zakoni od strane aktuelne parlamentarne većine, a mediji, posebno, eletkronski prelaze u vlasništvo drugih država dok je rad ustavnog suda blokiran, urušavaju se evroatlanske integracije i orijentacija države, prijeti nam aktiviranje klauzule balansa od strane EU ali i NATO, predsjedništvo LP traži od poslanika Andrije Popovića da bude prisutan,kao i uvjek na svim mjestima na kojima se odlučuje o daljoj sudbini države, posebno u Skupštini Crne Gore, kao jedinom dostupnom mjestu za plasiranje liberalnih stavova i odbranu Ustavnog opredjeljenja nezavisne i građanske Crne Gore, navodi se u zaključku Predsjedništva", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније