Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 05. 2021. 18:18 >> 18:18
6

PODNIO AMANDMAN

Medojević: Vratiti naknade majkama sa troje i više djece

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević danas je u skupštinskoj proceduri predao set amandamana kojima se predviđa 30 miliona eura za isplatu naknada majkama sa troje i više djece, saopštio je PzP.

On je, kako navode, takođe amandmanski djelovao da se u budžetu izdvoji i 10 miliona za izgradnju socijalnih stanova za najugroženije građane Crne Gore koje žive ispod apsolutne siromaštva.

On je istakao da će procijenjeni godišnji fiskalni efekat prihoda od nelegalno stečene imovine za 2021. biti veći za 40 miliona eura od planiranog pa samim tim tu postoji prostor za isplatu naknada majkama sa troje i više djece, kao i za izgradnju socijalnih stanova.

"Naša je odgovornost da ispunimo naša predizborna obećanja i da konačno obespravljenim građanima Crne Gore donesemo pravdu. U opustošenoj i opljačkanoj Crnoj Gori jedini način da se ostvari pravda jeste da se nacionalizuje i zamrzne imovina svih državnih i funkcionera DPS-a od 1990. do danas", zaključio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније