Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 11. 2013. 09:10 >> 09:11
9

IZBORI NA PROLJEĆE

Suhih: SDP samostalno u Podgorici

Šef odborničkog kluba SDP-a u Skupštini glavnog grada Đorđe Suhih ocijenio je da je najbolje da ta partija nastupi samostalno na lokalnim izborima koji bi u Podgorici trebalo da budu održani na prolježe naredne godine.

 

“Zbog svih onih nevjernih Toma mislim da je najbolje da SDP izađe samostalno. Normalno, kao pametni politički ljudi ne očekujemo da mi osvojimo vlast, ali da budemo faktor koji će određivati vlast u to smo sasvim sigurni. Priča u Podgorici će biti potpuno druga, kad se bude, da kažem, razvodnilo na više mjesta. Jer je Podgorica veliki grad, pa se neće baš tako moći uticati na građane. Tako da se nikad sa sigurnošću ne može reći da li su ovi lokalni izbori pozitivni ili negativni za DPS”, rekao je Suhih Radiju Antena M.

On je rekao da postoje raznorodne partije i raznorodni ciljevi, tako da nije siguran da bi se udruživanje različitih političkih opcija pokazalo kao dobro. 

“Evo vidite kako je opozicija u Mojkovcu neočekivano loše prošla, pa sad analiziraju da li je uopšte trebalo zajedno da nastupe”, istakao je Suhih.

Šef kluba odbornika DPS-a u podgoričkom parlamentu Momčilo Vujošević rekao je da je stvar partija hoće li sa njima biti u koaliciji. Vjeruje da ih još bolji rezultat čeka u Podgorici.

“Sigurno ćemo u Podgorici imati bolje rezultate nego na parlamentarnim i predsjedničkim izborima. Ovo je svakako toliko pozitivan vjetar u leđa DPS-u, tako da ćemo se u periodu koji slijedi još više potruditi kako bi opravdali povjerenje građana”, tvrdi on.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније