Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 11. 2013. 23:23   >>  23:23

PODGORICA

DPS: Izbora ni na vidiku, u SNP već pokisli

Izborni poraz na Cetinju i u Mojkovcu izgleda da je ostavio još teže i ozbiljnije posljedice po opoziciju nego što smo u prvi mah povjerovali, saopšteno je iz podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista, a povod je jučerašnji obilazak nedavno otvorene dionice puta Vranjićke njive – Malo brdo.

„Kako drugačije objasniti to što su odbornici SNP-a u Podgorici zgrabili kišobrane i po najvećem pljusku odjurili da se slikaju na putu ka Rogamima, koji je gradonačelnik prošlog vikenda, nakon rekonstrukcije, pustio u saobraćaj – tvrdeći da su zapravo oni ti koji su ga rekonstruisali?! Narod bi rekao – Bog s vama!“, navodi se u saopštenju rukovodstva DPS-a Glavnog grada.

Izbori u Podgorici nisu još ni raspisani, a u SNP-u su već pokisli, navode iz DPS-a, tvrdeći da nijesu baš očekivali da će SNP u Podgorici i danas, krajem 2013. godine, „raditi ono što je radio 2010. – ići iza nas i obilaziti gradilišta i gotove objekte. Ali, oni su uporni u kaskanju za nama“.

Zato, kažu, pozivaju ljude iz SNP-a da dolaze na njihova druženja, poput onoga prije četiri godine u Grbavcima, kada su se, kažu iz DPS-a, lijepo proveli na svečanosti koju su građani organizovali – zna se zbog koga i zbog čega.

„Podsjećamo ih, iako oni to  znaju, da su najbolje prošli i u najboljem raspoloženju bili kad god su se s nama družili. Sada su u nekom lošem društvu koje im očigledno ne prija. Konačno, sa lošim društvom uvijek se loše prođe, na bilo kakvom putu. A kad pominjemo puteve, nekima sa fotografije SNP-a na putu ka Rogamima moramo se izviniti što smo asfaltirali“, zaključuje se u saopštenju iz OO DPS Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније