Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 06. 2021. 18:45 >> 18:44
2

NA DAN BORCA

Treći kongres GP URA 4. jula

Treći redovni kongres Građanskog pokreta URA zakazan je za 4. jul, saopšteno je iz te partije.

Iz URE navode da je 4. jul izabran simbolično, kao datum koji se obilježavao kao Dan borca, u čast donošenja odluke o podizanju ustanka širom okupirane Jugoslavije, s ciljem da se ukaže na antifašizam kao jasnu determinantu savremene Crne Gore.

Predsjednik GP URA Dritan Abazović ranije je najavio reorganizaciju partije, nove kadrove u rukovodstvu, kao i jasnija programska određenja koja će biti usklađena sa zelenim evropskim politikama kao najbrže rastućoj političkoj snazi u Evropi. Ostaje na snazi bezuslovno zadržavanje na principima građanske, evropske i ekološke Crne Gore.

Na prethodnom Glavnom odboru partije imenovana su dva tima koja će raditi i na pripremi radnih dokumenata i vizuelnog identiteta samog Kongresa.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније