Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

15. 06. 2021. 13:07   >>  13:08

IZABRANO RUKOVODSTVO

Formiran izborni štab OO SD Cetinje

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Cetinje, formiran je izborni štab SD Cetinja, čime je partija u tom gradu i formalno ušla u predizborni režim rada, u susret predstojećim lokalnim izborima.

Na sastanku su izabrani i novi potpredsjednici OO SD Cetinja, Nikola Mijanović i Ana Novaković Adžić, kao i sekretar odbora Milica Nikolić.

Sjednici su prisustvovali predsjednik partije Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, član Predsjedništva Boris Mugoša, generalni sekretar Danilo Mirotić i koordinator odbora, Zoran Radonjić.

Izborni štab čine svi članovi opštinskog odbora, na čelu sa predsjednikom Dejanom Miloševićem, a s obzirom na planirano širenje, sastav izbornog štaba biće podložan promjenama u skladu sa potrebama odbora u toku predizborne kampanje. Formirane su i tematske komisije na nivou odbora, i to: za medije, za rad sa mjesnim odborima, biračkim odborima i biračkim spiskovima, za socijalna pitanja, za ekonomska pitanja i za obrazovanje i zdravstvo.

„Od današnjeg dana Socijaldemokrate Cetinja i formalno su stupile u predizborni režim rada. Nakon održane konvencije na kojoj je izabran novi sastav opštinskog odbora i njegov predsjednik, danas smo izborom potpredsjednika i sekretara upotpunili njegovo rukovodstvo. U narednom periodu nam predstoji veliki posao i mukotrpan rad kako bi rezultat Socijaldemokrata na Cetinju bilo što bolji. Smatramo da smo dosadašnjim aktivizmom, kao i radom naših funkcionera na lokalnom nivou, zavrijedili da povjerenje građanki i građana Cetinja našoj partiji bude veće u odnosu na prethodne lokalne izbore, kao i da i u narednom mandatu budemo neko ko će imati još značajniji uticaj u budućoj lokalnoj vlasti, a samim tim i biti u prilici da na još konkretniji način zastupa interese naših građanki i građana. Shodno tome, a uz maksimalan rad i zalaganje svih nas, uvjeren sam da odličan izborni rezultat Socijaldemokrata neće izostati“, rekao je Dejan Milošević, predsjednik OO SD Cetinje.

Prije početka sjednice OO, funkcioneri, članovi i simpatizeri Socijaldemokrata Cetinja prisustvovali su antifašističkoj šetnji „Svi smo mi Ljubo“ sa koje je poslata jasna poruka da su i većinsko Cetinje, ali i većinska Crna Gora građanski i antifašistički, te da građani neće
dozvoliti sunovrat temeljnih civilizacijskih vrijednosti na kojima je zasnovana nezavisna Crna Gora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније