Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 06. 2021. 18:40   >>  18:44 4

ŠKRELJA

"Simijanović priznao da je po zadatku došao u CG"

Stevan Simijanović je priznao da je po zadatku došao u našu zemlju da utiče na izbornu volju građana i sastavlja Vladu, kazao je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Luiđ Škrelja.

Škrelja je poručio da je Simijanoviću domaćin bio Dritan Abazović, čija partija mu je i platila hotelski smještaj za vrijeme vršljanja po našoj državi.

Sada je, ističe, i javnost upoznata sa njegovom ulogom, kao i protiv čijih interesa je radio.

"Posebno je zabrinjavajuće da neko ko je sebe pretenciozno instalirao na čelo bezbjednosnih službi, u kontinuitetu ima kontakte sa nekim sumnjivim tipovima iz kriminalnog miljea: od ovog falsifikatora i prevaranta Simijanovića do nedavnog susreta u sred Vlade sa licem koje pripada jednom od kriminalnih klanova u Crnoj Gori. Usput, to što se Abazović pored mnogih automobila u voznom parku Vlade odlučio za korišćenje vozila koje je koristio mafijaški klan u Albaniji, možda najbolje opisuje Abazovićevu opčinjenost kriminalcima", navodi u saopštenju.

Škrelja je istakao da ih ništa više ne može iznenaditi od njega.

"Jer smo se mnogo puta uvjerili da nema na šta nije spreman da bi došao na vlast, održao se na njoj i zadržao tu moć koja ga očigledno fascinira mnogo više nego što bi trebalo", zaključio je Škrelja.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније