Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 06. 2021. 21:38   >>  22:34 24

KRIVOKAPIĆ

"Ako imaju obraza, zastiđeće se onoga što rade"

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je, komentarišući reakcije Srbije po pitanju Rezolucije o Srebrenici, da su dešavanja u posljednje vrijeme "pošteno rečeno neprimjerena priča koja nas vraća u devedesete bez jednog jedinog razloga i povoda".

Na pitanje da li se tokom Međuvladnine konferencije u Luksemburgu sreo sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, kao i da li je o Rezoluciji razgovarao sa nekom od srpskih zvaničnika ili sa mitropolitom Joanikijem, Krivokapić je kazao da je uvijek spreman za razgovor.

"Zamislite da okrivite čovjeka koji ni fizički nije bio u Parlamentu za usvajanje rezolucije, zamislite da zaboravite da je Parlament Srbije usvojio sličnu rezoluciju 2010, zamislite da vas neko napada, a vi se ne branite i tom neodbranom, želite da pokažete ono sto je rekao Marko Miljanov svojevremeno: 'Kada vas napadanu nemojte odgovarati, jer ako imaju malo obraza zastiđeće se onoga što rade'", poručio je Krivokapić.

Ivan Mijanović, dopisnik RTCG-a iz Brisela

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније