Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2021. 10:46 >> 10:48
8

SAOPŠTILI IZ DF-A

"Premijer donirao vakcine tzv. kosovskim bezbjednosnim snagama"

Doniranje vakcina "kosovskim bezbjednosnim snagama" novi je šamar srpskom narodu i Srbiji, i dokaz da se Zdravko Krivokapić, uz podršku Bečića i DPS, bukvalno nalazi u seriji antisrpskih poteza, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta.

"Ova donacija vakcina nije nimalo slučajna, i dolazi u trenutku kada se iz samog vrha vlasti, od strane Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda. Podsjećamo, takođe, da su Krivokapić i Bečić poslednjih mjeseci više od deset puta priznali lažnu državu Kosovo", piše u saopštenju.

Iz DF-a ističu da oni koji su pobijedili DPS 30. avgusta sigurno nijesu ni sanjali da će njih dvojica ovako blisko sarađivati sa predstavnicima Kosova

"Ne smije se zaboraviti ni ona čestitka predsjedniku Skupštine Kosova koju je Bečić pokušao da ,,prošvercuje" van očiju javnosti u CG. Izgleda da nema kraja ovom bestidnom ponašanju ljudi koji su na ove pozicije došli najviše zahvaljujući srpskom narodu. Svakodnevno se potvrđuju stavovi DF da Krivokapić ne želi diskontinuitet sa politikom Mila Đukanovića i na taj način je zabio nož u leđa onima koji su 30. avgusta glasali za oslobađanje od tridesetogodišnje diktature i za promjene u politici koja je ponizila Crnu Goru", zaključuju iz DF-a. 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније