Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2021. 10:51 >> 10:52
2

DAMJANOVIĆ

"DF da 'raskine' s Demokratama i pokaže dosljednost"

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović kazao je da je notorna laž da sa gradonačelnikom Podgorice Ivanom Vukovićem pruža podršku predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću. On je pozvao DF da raskine “romansu” sa Demokratama i pokaže dosljednost ukoliko ih vrijeđa njihov stav prema Srebrenici.

“Medijiska satanizacija aktuelnog predsjednika Skupštine Crne Gore bez obzira šta lično mislio o njemu jedino mogu okarakterisati kao napad na institucije Crne Gore i to treba da služi na čast onima koji to organizuju direktno ili indirektno”, kazao je Damjanović.

On je istakao da je jedini krivac za to što je Aleksa Bečić “ izdao” interese srpskog naroda Milan Knežević.

“Jer ga nije kada mu je bio šef na pravi način edukovao pravim vrijednostima. Bez obzira na međusobna politička trvenja to DF i Demokrate ne sprečava da zajedno vrše vlast i dijele kolač u državnim preduzećima na način jedan zaposleni meni drugi zaposleni tebi”, kazao je Damjanović.

On ističe da dok Demokratski front i Demokrate zabavljaju građane “dok se ispod žita u Beogradu priprema satanizacija građanske Crne Gore”.

“Nakon “medijiskog rata” koji se vodi između ova dva politička subjekta neko će izaći kratkih rukava i neće biti u prilici da degustira koljenicu koja se krčka u loncu koji je začinjen na Andrićevom vencu.

Poručujem Demokratskom frontu ako se već pozivaju na principe i ako ih vrijeđa stav Demokrata prema događaju u Srebrenica da sa njima raskinu ljubavnu romansu i na taj način pokažu političku dosljednost”, kazao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније