Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 06. 2021. 22:00 >> 22:00
10

DEMOKRATE REAGOVALE

"Niko neće sa DF-om i DPS-om"

Predsjednika Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića ne podržava samo Demokratski front (DF) i Demokratska partija socijalista (DPS), što nam predstavlja čast i zadovoljstvo, dok jednog od lidera DF-a Andriju Mandića očigledno podržava samo DPS, navodi se u reagovanju Demokrata.

Podsjetimo, predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao je da je najbolje rješenje izlaska iz krize vlasti u Crnoj Gori formiranje nove Vlade sa novim premijerom.

"Kako ne bismo odgovarali na gluposti, savjetujemo da bi Andrija Mandić neizostavno trebao da prošeta kroz narod i provjeri šta građani misle o njegovom bojkotu parlamenta zajedno sa DPS-om, njegovoj strategiji da zajedno sa DPS-om sruši vlast u Crnoj Gori, činjenici da zajedno sa DPS-om organizuje proteste protiv Vlade i Skupštine Crne Gore, da zajedno sa DPS-om napada vjerske objekte i vrijeđa crkvene velikodostojnike i da zajedno sa DPS-om svađa narod po Crnoj Gori i dijeli braću na vjere i nacije, okrećući brata protiv brata", navode u reagovanju.

Demokrate su istakle da je koalicioni kapacitet DF-a i DPS-a jednak "prekriženoj nuli".

"Na kraju, gospodine Mandiću, Aleksu Bečića ne podržavate samo grupacija na čijem si ti čelu i DPS, što nam predstavlja čast i zadovoljstvo, dok tebe očigledno podržava samo DPS. I jednima i drugima na današnji dan koalicioni kapacitet je jednak prekriženoj nuli. Niko neće s vama", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније