Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 06. 2021. 14:10   >>  14:16

ĐURIČIĆ

"Ako budem smijenjen neću tražiti otpremninu"

O radu preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Bar, najbolje govore rezultati, kazao je direktor Mladen Đuričić i poručio da ukoliko bude smijenjen nikakvu otpremninu neće tražiti.

Kako je istakao u saopštenju, danas na sjednici Skupštine opštine Bar upoznao je odbornike i građane da u izbornoj godini u preduzeću na čijem je čelu, nije došlo do novih zaposlenja, već je broj zaposlenih smanjen. Pandemija izazvana koronavirusom, ostavila je značajne posljedice, međutim uspjeli su da odgovore svim izazovima sa kojima su se susreli.

"Izvršen je mnogo veći broj kontrola ispravnosti kvaliteta vode nego prethodnih godina. Rezultat tih kontrola bio je pozitivan, što je naročito značajno da građani Bara znaju. U saradnji sa lokalnom samoupravom, riješeno je pitanje vodosnabdijevanja područja koja su decenijama bila bez vode. Ovo su poduhvati, koji su veoma značajni, naročito imajući u obzir činjenicu da će ovim investicijama biti regulisano pitanje vodosnabdijevanja za više od 500 porodica", napominje ĐUričić.

Iskoristio je priliku da još jednom kaže, a vezano za ugovor o radu izvršnog direktora, koji je posebno bio predmet interesovanja, kako kaže, i to više navrata, šefa Kluba poslanika Demokrata, da ako ga oni budu smijenjivali, nikakvu otpremninu neće tražiti niti uzeti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније