Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 01. 2013. 15:19 >> 10:45

POZITIVNA PREDLOŽILA

Pajović predsjednički kandidat

Politički savjet Pozitivne Crne Gore preporučio je stranačkim organima da lider stranke Darko Pajović bude predsjednički kandidat te stranke na izborima 7. aprila.

“Glasači Pozitivne obavezuju stranku da vrijednosti države socijalne pravde, pravne države i države ekonomskog prosperiteta dalje promoviše kroz svog predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima”, navodi se u saopštenju.

Iz Političkg savjet Pozitivne dodaju i da je samostalan nastup na lokalnim izborima u Nikšiću i Andrijevici jedino logično rješenje.“Bez obzira na sva dešavanja u Nikšiću, za državu ona predstavljaju pozitivan iskorak, jer je konačno na dnevni red stavljen problem političke korupcije", navodi se u saopštenju.Po ocjenama Političkog savjeta Pozitivne Nikšićani će prepoznati razliku između svega onoga što nudi ta partija, a to je plan i vizija budućnosti države, i onoga što nude ostali politički subjekti.Odluku o načinu nastupa na predsjedničkim i lokalnim izborima Glavni odbor Pozitivne donijeće na sjutrašnjoj sjednici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније