Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Prva TV/Dan ]

27. 06. 2021. 07:14   >>  07:15 8

RADUNOVIĆ

Krivokapiću neprijatno kad je s liderima DF-a

Premijeru Zdravku Krivokapiću je neprijatno da sa liderima DF-a sjedi i bude u istoj prostoriji, jer osjeća grižu savjesti, kaže jedan od lidera DF-a Slaven Radunović.

On je kazao da se Krivokapić sigirno sada mora upitati kakav je čovjek bio 20. jula, a ko je sad.

"Iz pouzdanmih izvora znam da je njemu neprijatno da bude sa nama i znam da ima problem sa nama. Sigirno misli 'ovi ljudi su uložili u mene i trud i rad'. I to je tačno, Krivokapić je bio link ka crkvenim vjerodostojnicima", naveo je Radunović u intervjuu na Prvoj TV.

Kazao je da je komunikacija DF-a sa Vladom slaba i skoro nikakva.

"Mi smo otvoreni za razgovore sa manjinama za sastav nove Vlade. Sada primjećujemo i da Aleksa Bečić i Dritan Abazpvić imaju mekše stavove i da su za to da se, ako dođe do nove Vlade, tu uključe i političari. URA je sada na sastanku rekla da i njima najvažnije da se poštuje sporazum, tako da se mijenjaju stvari, ali DF neće patiti da li će ga neko prozivati ili ne", dodao je Radunović.

Istakao je da je popis je najvažnija stvar za svaku Vladu, ali da je na čelu Monstata i dalje Gordana Radonjić, koja je, kako tvrdi, perjanica DPS-a

"Odlaganje popisa je jasna opstrukcija DPS-a, a Vlada se ponaša koja se ponaša kao da se ništa ne događa", kazao je on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније