Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 06. 2021. 23:20 >> 23:21
5

IVANOVIĆ

Vanredni izbori samo kao krajnje rješenje

Pobjedom na prethodnim izborima ukazano je neposredno povjerenje aktuelnoj parlamentarnoj većini i uslovno povjerenje Vladi. kazao je potpredsjednik SNP CG Dragan Ivanović, prenoseći razmišljaja građana sa kojima su kao partija u svakodnevnoj komunikaciji, i njihovu poruku da su vanredni izvori samo krajnje rješenje.

"Imam obavezu da javnosti prenesem njihovo mišljenje da je sve očiglednije da nije udovoljeno njihovim zahtjevima kao ni predizbornim obećanjima. Građani smatraju da samim tim činom, potpisani sporazum od pobjedničke koalicije dobrim dijelom nije u skladu sa njihovim predizbornim zahtjevima i našim obećanjima. Pitaju ko nam je dao to pravo? Ipak, oni kojim su nam svojim glasovima dali povjerenje vjeruju da izlazak iz ove krize zasigurno ima rješenja, ako za to postoji spremnosti i volje", istakao je Ivanović.

Kako je naglasio u saopštenju, za građane su prihvatljive sve opcije, samo ne vanredni izbori. Vanredni izbori, po njihovom mišljenju, dolaze u obzir kao krajnje rješenje.

"Pitaju, ko ima to pravo da im oduzima pobjedu, jer je neprihvatljivo još jedno poniženje, još jedno ignorisanje izborne volje građana. Dragi građani, sve ste u pravu. Niko nema pravo da vam oduzima ono što ste skoro trideset godina željeli i na kraju dobili. Promijenili smo zajedno odnarođenu vlast i vrijeme je da pokažemo da umijemo bolje. Bolje jednako za sve, bez podjela, bez povlastica, bez kriminala i korupcije, bez straha za goli život", poručio je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније