Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 06. 2021. 09:10 >> 09:13
9

MARKOVIĆ

"Pad Vlade je samo pitanje vremena"

Ako dođe do vanrednih izbora proevropski blok bi ubjedljivo osvojio vlast, na poraznim rezultatima ove Vlade i potvrdi njene političke i institucionalne nesposobnosti, siguran je bivši premijer i poslanik DPS-a Duško Marković.

On je u intervjuu za Javni servis Federacije Bosne i Hercegovine kazao da ova Vlada praktično nema ni jedan rezultat u sedam mjeseci rada.

“ Nju podržava 14 ili 15 od 81 poslanika. Njen pad je samo pitanje vremena”, kazao je on.  

Crna Gora je, po njegovim riječima, od 2006. snažno iskoračila u nacionalnoj, državnoj, političkoj i ekonomskoj emancipaciji, promovisala je suživot, mir i dijalog u regionu i otvorila proces osvajanja evroatlantskih vrijednosti.

“Nažaloist, nova vlast ponajmanje radi na tome”, kazao je Marković.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније