Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 07. 2021. 14:24   >>  14:25 1

BUDVANSKI DPS

Careviću još nijesu javili da je "bivši"

Marko Carević odnedavno je bivši predsjednik Opštine Budva, jer je svojim (ne)činjenjem izgubio većinsku podršku u lokalnom parlamentu, ocijenio je šef kluba odbornika DPS-a u budvanskom parlamentu Ivo Gvozdenović.

Gvozdenović ističe kako danas najmanje 19, od ukupno 33 odbornika, istinski i suštinski, ne podržava politiku koju personifikuje Carević.

"Ukoliko mu ovo nije jasno, onda ima ozbiljan problem sa logikom i matematikom. Ukoliko jeste, zna šta mu je činiti. Dakle, umjesto što politički nokautiran nastavlja da glumi lokalnog šerifa koji disciplinuje neposlušne u svojim redovima i najavljuje trgovinu sa Demokratama, moraće uskoro da bira između dvije demokratske opcije: da podnese ostavku ili da provjeri povjerenje u Skupštini opštine", rekao je Gvozdenović.

Bilo bi, kaže on, mnogo časnije da skupi hrabrost i povuče politički razuman potez, nego da to uradi neko drugi, umjesto njega.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније