Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 07. 2021. 12:19 >> 12:20

ČESTITKA AKK

"CG i Kinu veže duboko i tradicionalno prijateljstvo"

Asocijacija kineskih kompanija u Crnoj Gori čestitala je građanima Crne Gore 13. jul, Dan državnosti, istakavši da Crnu Goru i Kinu veže duboko i tradicionalno prijateljstvo, te da odnosi mogu dodatno da se prošire, kako na polju infrastrukture, tako i na poljima turizma, energetike, ali i u drugim oblastima.

"Ovo udruženje, osnovano kao neprofitna organizacija u junu prošle godine, poželjelo je prijateljskom narodu Crne Gore napredak, prosperitet i blagostanje. Nedavno je obilježeno 15 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa, i za sve te godine dvije zemlje su uspostavile čvrstu diplomatsku i ekonomsku saradnju", naveli su iz Asocijacije kineskih kompanija.

Kompanije koje su članice ove Asocijacije, u Crnoj Gori realizuju infrastrukturne projekte i pružaju usluge iz oblasti poljoprivrede, medicine, turizma i bankarstva.

Svrha osnivanja Asocijacije je promocija ekonomske i trgovinske razmjene između Crne Gore i Kine i doprinos ekonomskom i socijalnom razvoju naše zemlje.

Asocijacija je pozvala sva zainteresovana preduzeća da ih, ukoliko žele da uspostave saradnju, kontaktiraju putem e-mail adrese CEAM_Sec@163.com.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније