Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 07. 2021. 10:33 >> 10:34
1

DPS ODGOVORIO URI

"Vidjeli smo vaš recept za oporavak Budve"

Budvanski odbor DPS-a pozvao je tamošnju Uru da uzburkane emocije sa bliskim partnerima rješavaju između sebe, te da ih ne miješaju u intimne probleme koje imaju s budvanskim DF-om.

"Gospodo iz budvanske URE pošto nas učestalo upoređujete po bahatosti sa Carevićem, poručujemo vam da nas ne miješaju u vaše intimne probleme koje imate sa budvanskim DF. Uzburkane emocije rješavajte među sobom kako i treba među bliskima partnerima", saopštio je DF.

Kad je u pitanju bahatost, podsjećaju da je "upravo vaš šef budvanske URE Blažo Rađenović, zajedno sa Carevićem rušio kapije na Sv. Stefanu, kako bi dobio agreman od Carevića za mjesto predsjednika UO Morsko dobro".

"Vaša izjava o ekonomskom oporavku Budve je nevjerovatna, jer smo svi u Budvi i Crnoj Gori vidjeli vaš 'recept' za oporavak. Slike vaših 'djela' i dometa do kojih ste doveli Budvu su svakodnevne i zgražavaju i Crnu Goru i region svakodnevno", kazali su iz DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније