Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 11. 2013. 11:16 >> 13:46
2

''GLUME OPOZICIJU''

Koprivica: SNP na izvol'te DPS-u

U Crnoj Gori danas je popularno da neka stranka na vlasti, kao SDP, glumi opozicionu, ali je popularno i da neka opoziciona stranka glumi opozicionu stranku, kao što je to SNP Crne Gore, navodi se u izjavi za medije Dragana Koprivice, člana političke grupacije, koju predvodi Milan Knežević.

"To je partija, koja se nakon duševnih bolova za Mojkovcem najednom prestrojila u Petnjici, i bez ikakvih skrupula javno stavila DPS-u "na izvol’te". Ništa čudno, čak i očekivano, jer se već dobro vidi da SNP u posljednje vrijeme vješto pripomaže projekte DPS-a, sve u cilju tzv. "viših interesa". Tako je rukovodstvo SNP-a, nudeći se u Petnjici DPS-u, stavilo partiju u fazu da se ne zna hoće li se prije ugasiti, ili će njen vrh uskočiti u režimski brod za spasavanje", naveo je Koprivica.

On tvrdi da se po pitanju formiranja vlasti u Petnjici, ignorišući sva kongresna dokumenta, SNP javno stavila na raspolaganje DPS-u, pred čitavom javnošću Crne Gore.

"I to pod zvučnim sloganom: "Spremni smo..!". A to što je izgovorio jedan, iz usta je cijela rukovodstva. Tako se nekad najjača opoziciona stranka javno izula pred svojim Statutom i biračima, za koje već odavno ne haje U tome se i sastoji prva od dvije sukcesivne bruke SNP-a", poručio je Koprivica.

Koprivica navodi da se SNP "i dalje nudi" DPS-u, jer idu izbori u Podgorici.

"Pa će i u Podgorici odjeknuti SNP-ov poklič da su spremni. A pritom će vjerovatno tražiti da formalno ostanu u opozicionom bloku. Da li će se DPS sažaliti, pa ih stvarno negdje i uzeti, makar zainat SDP-u, makar u statusu posmatrača u vlasti, vidjeće se", poručio je Koprivica.


Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније