Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 07. 2021. 12:06 >> 12:08
4

SD PITA

"Kako su se proveli SDP i BF uz srpske pjesme?"

Socijaldemokrate Tivta pitale su lokalni SDP I BF kako su se proveli sinoć na humanitarnoj večeri na kojoj se čula salva nacionalističkih srpskih pjesama u multietničkom Tivtu. Oni su pozvali kolege iz opozicije na državnom nivou, predstavnike SDP-a, da rasture koaliciju sa "antidržavnim strukturama protiv kojih se žestoko i s punim pravom bore na državnom nivou "i da izazovu lokalne izbore na kojima bi Tivat bio ponovo vraćen Crnoj Gori.

“Uz  odobrenje "građanskih" partija na vlasti, okićeni zastavama druge države, pjevalo se do kasno u noć "Veseli se srpski rode”. Pitamo kolege iz SDP, BF i "Građanske liste" - kako ste se proveli sinoć?”, navodi se u saopštenju.

Kazali su da vjeruju da su im kolege uživale “u zvucima mediteranske muzike”.

“I vjerovatno ćete sad da uputite kritike zašto Vas napadamo kad je to humanitarno veče. Što se humanitarnog karaktera tiče, ima našu punu podršku, ali uz pjesme, Galije, Bajage, Džibonija, Perpera i sličnih grupa koje svojim pjesmama govore o ljubavi i koje ne dijele ljude na ove i one. Onih umjetnika na čije će koncerte svi biti dobrodošli i neće osjećati nelagodu koju ste većini građana sinoć priredili”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније