Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2021. 17:11   >>  17:13 13

MANDIĆ

CG da se što prije pridruži inicijativi "Otvoreni Balkan"

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić pozdravio je inicijativu "Otvoreni Balkan" koju su u Skoplju dogovorili i potpisali predsjednici Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije - Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama.

On je na Tviteru napisao da je slobodni protok ljudi, roba i usluga preduslov za razvoj naše ekonomije te da je brisanje granica za efikasniju trgovinu sjajna ideja za bolji život građana.

"Vlada Crne Gore je još jednom propustila dobru priliku da ova zemlja bude dio važnog projekta čitavog regiona. Crna Gora treba što prije da se pridruži ovoj inicijativi i poveže sa napretkom ovog dijela Evrope. Čestitke i visoko poštovanje za veliki iskorak u povezivanju građana Balkana", napisao je Mandić na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније