Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 08. 2021. 15:36 >> 15:37
12

KABINET PREMIJERA

DF želi nove izbore, pa vlast sa DPS-om

Dok DF u medijima nemilosrdno napada Vladu Crne Gore, najavljujući proteste i prijeteći novim izborima, u pozadini toga određeni poslanici DF-a najdirektnije dogovaraju sa poslanicima DPS-a rušenje Vlade Crne Gore, kao i model za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore, Alekse Bečića, navodi se u reagovanju iz Kabineta predsjednika Vlade na navode jednog od lidera DF-a, Milana Kneževića, koje je iznio u intervjuu Pobjedi.

Kako se navodi, reaguju i zbog sve intenzivnijih napada koji dolaze od predstavnika tog političkog saveza.

"Ono što DF želi jesu novi izbori, nakon kojih bi vlast formirali direktno sa DPS-om i manjinskim partijama, pod izgovorom pomirenja i društvenog ozdravljenja, u društvu koje je oboljelo od DPS-a i njima, očigledno, srodnih partija sadašnje vlasti. Ono što moraju shvatiti DPS i DF, kao i svi oni koji pod izgovorom borbe za Crnu Goru žele da zadrže ili steknu što više pozicija u institucijama, da je vrijeme manipulacije sa narodom prošlo, a da je došlo vrijeme istine u kom će pasti maske svih kojima je lični interes jedini motiv napada i navodne borbe za dobro Crne Gore", ističu u reagovanju.

Kako se dodaje, vrijeme privilegovanih je prošlo, ovo je vrijeme naroda Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније