Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 08. 2021. 14:55 >> 15:00
8

DF

"Krivokapić obezličio pobjedu i potpisao debakl"

Iz Demokratskog fronta su saopštili da je premije Zdravko Krivokapić učinio sve da obezliči pobjedu i pretvori je, kako kažu, u svoj i plijen svoje porodice i najbližih saradnika.

Reagovali su na jučerašnju izjavu premijera Krivokapića u kojoj, kako navode u DF-u, ima svega i svačega samo nema istine. U DF-i kažu da je Krivokapić u jučerašnjem saopštenju, oborio rekord u količini, kako ističu, proizvedenih neistina.

“Da je ova rabota kakva olimpijska disciplina, sigurno bi uzeo medalju, ali nemamo dilemu da će za svoje laži Krivokapić ipak biti nagrađen, makar od svojih inostranih šefova, koji su u svojim državama trećerazredni sekretari. Jedino je pitanje da li će dobiti medalju ili orden za veleizdaju svog naroda i crkve. A možda dobije i jedno i drugo”, kažu u DF-u.

Ističu da je Krivokapić naveo da je DF pozivao u vladu i nudio im desetine ministarstava.

“Po strani to što je ovo plasirao tonom, kao da se radi o nekakvom njegovom štandu na pijaci, a ne mukotrpno zarađenoj i ostvarenoj pobjedi naroda, posebno upada u oči brutalnost izgovorene laži. Zvao nas je, kaže, u vladu, misleći da su svi zaboravili da je u prvim mjesecima nakon izbora javno tvrdio da bi ulazak DF-a u vladu “oborio renome i ugled buduće vlade”. Blatio nas je, ogovarao i opanjkavao u regionalnim medijima, stideći se i Srpske kuće u kojoj je imao kabinet, i Koalicije na čijem je čelu bio, i naroda koji je za našu koaliciju glasao”, poručuju iz DF-a.

Kažu da se Krivokapić stidio i udvarao svemu i svakome protiv čega je narod bio i glasao, a kako dodaju, to čini i sad.

“Spočitava nam “uticaj Raška Konjevića”, on, koji je prije svega par mjeseci na prvom premijerskom satu, javno iskazivao divljenje Rašku Konjeviću i saopštavao želju da bi ga volio vidjeti u svojoj partiji. Govori da smo DPS trideset godina na vlasti držali mi, protiv kojeg je DPS upregnuo i pendrek i suzavac i lisice, i fizički i medijski i politički progon. To nam govori on, dugogodišnji državni, univerzitetski uhljeb, koji do prije godinu dana nije viđen ni na jednom građanskom i političkom protestu. Ali je zato bio redovan gost na proslavama samozvane DPS elite. Podsjeća da pobjeda pripada i onima koji su noćili na ulici, podsjeća on koji na ulici nikada nije noćio, već gunđao i ružio one koji jesu, zbog gužvi u saobraćaju. Bez srama. Bez stida. Prst u oko narodu i državi”, stoji u reagovanju DF-a.

U Frontu kažu da je Krivokapić suočen sa strmoglavim padom svog rejtinga, nastalog usljed, kako dodaju, raskrinkavanja njegove izdaje.

“Viče da je spreman da potpiše Temeljni ugovor, ne objašnjavajući ni kada, ni kakav, ni pod kojim uslovima i odredbama. Zdravko Krivokapić je najveća antireklama za crkvu, jer predstavljajući se za vjernika, unosi nemir i razočarenje među istinske vjernike”, navode u DF-u i dodaju da Krivokapić manipuliše sastankom u Ostrogu i odlaskom na Sabor SPC.

“Obećava, kao što je obećavao i popravljanje odnosa sa Srbijom, ukidanje sankcija Rusiji, obračun sa korupcijom i kriminalnom, i tako dalje u nedogled. Istina je da riječ Zdravka Krivokapića ne vrijedi ništa. Znaju to i njegovi dojučerašnji saradnici koji ga napuštaju, a znaju to i oni koje poziva za savjetnike u svoj kabinet, a koji ga listom odbijaju, znajući da se iza svake njegove riječi krije neka prevara”, poručuju iz DF-a.

U Frontu navode da je Krivokapić učinio sve da obezličiti pobjedu i pretvori je u svoj i, kako kažu, plijen svoje porodice i najbližih saradnika.

“A izdaju, laž, prevaru i vlastohleplje, predstavi kao usud Crne Gore i time opravda svoje političko nepočinstvo. Ima svega i svačega u Krivokapićevom saopštenju, samo nema istine, pa je potpisivanjem jučerašnjeg saopštenja, potpisao samo još jedan svoj ljudski, ali nažalost i politički debakl svoje vlade i naše države”, zaključuje se u reagovanju Demokratskog fronta.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније