Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 08. 2021. 15:00 >> 15:06
4

MILAČIĆ PORUČIO

"Joanikije dobrodošao na Cetinje svih nas"

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da je mitropolit Joanikije "dobrodošao na Cetinje svih nas".

On smatra da je ustoličenje novog mitropolita svečani i veličanstveni čin na dobrobit svih građana Crne Gore.

"Pa svako onaj ko u jednom takvom činu vidi provokaciju ili je neznaven ili ima prikrivene motive. Ustoličenje Mitropolita Joanikija jedino je događaj koji treba da nas sve okupi i da svi zajedno pošaljemo snažnu poruku sloge, mira i bratske ljubavi", rekao je Milačić.

Poručuje da destruktivni segmenti crnogorskog društva neće uspjeti da getoiziraju bilo koji grad u Crnoj Gori, pa ni Cetinje.

"Naprotiv, veličanstvenošću ustoličenja pokazaćemo pravo lice slobodne Crne Gore i poslati poruku, baš sa Cetinja, da sloga i ljubav u Crnoj Gori nemaju alternativu. Pozivamo sve one koji sa Cetinja, ali i sa drugih adresa, svojim izjavama i istupima hrane atmosferu hajke da prestanu sa time, jer su takve poruke protivne stabilnosti zemlje, interesima države, ali i biću Cetinja i Crne Gore", istakao je Milačić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније