Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 08. 2021. 14:17 >> 14:53
34

MIJANOVIĆ PORUČIO

Negatori crnogorskog bića nijesu dobrodošli na Cetinje

Socijaldemokrate Cetinja su danas pozvale predsjednika Skupštine Prijestonice da u najkraćem roku sazove sastanak šefova odborničkih klubova, kako bi svi skupa, jednoglasno, jedinstveno, crnogorski, poručili negatorima crnogorskog bića da nijesu dobrodošli na Cetinje, saopštio je potpredsjednik OO Socijaldemokrata Cetinje, Nikola Mijanović.

"Poručićemo im da njihova politika nije dobrodošla u našem gradu, kao što nije bila ni 90-ih. Mi danas živimo istorijske momente kada se svi Crnogorci moraju sabrati i ujedinici oko jednog, najvišeg cilja - odbrane crnogorske nacije i identiteta", kazao je on.
 
U tom smislu, ističe Mijanović, SD podržava i podržaće svaku inicijativu koja ima za cilj objedinjavanje Crnogoraca oko svetih ciljeva koje su nam u amanet ostavili naši preci.
 
"Biti 2021. godine na pravoj strani istorije predstavlja ponos svakog Crnogorca, istinski izazov za koji se vrijedi boriti, za koji vrijedi istrajati. Ova generacija mora biti dostojna trenutka, vremena i ne smije izdati ono najvrednije što ima - obraz crnogorski", zaključuje u saopštenju.
 

Пратите нас на

Коментари34

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније