Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan ]

20. 08. 2021. 07:10 >> 07:11
1

POLITIČKI DIJALOG

Novi sastanak kad se dogovore DF i Demokrate

Iako je sastanak vladajuće većine trebalo da bude održan krajem ovog mjeseca, do njega ipak neće doći dok se najveći konstituenti vlasti, Demokratski front (DF) i Demokratska Crna Gora, ne dogovore oko daljeg funkcionisanja činilaca vlasti.

Predstavnik Ujedinjene Crne Gore (UCG) Goran Danilović predložio je ranije da se 30. avgusta, godinu dana nakon održavanja parlamentarnih izbora, održi novi sastanak parlamentarne većine, kako bi se dogovorili o novoj strategiji.

Danilović je Danu kazao da je veoma bitno da Demokratska Crna Gora i DF razgovaraju uoči mogućeg sastanka.

"I funkcioner Demokratskog fronta Milan Knežević je izjavio da oni moraju razgovarati, što sam ja pozdravio i nadam se da će do tog razgovora zaista i doći. Znam za krajnje stavove DF-a i koalicije Mir je naša nacija, ali me je ohrabrilo to što je i on kazao da oni moraju da razgovaraju", rekao je Danilović.

Kako je dodao, ukoliko bude vanrednih parlamentarnih izbora, do njih neće doći jednostavno.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније