Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 02. 2013. 13:13 >> 19:06
1

REAGOVANJE

Vukčević: Nijesam prijetio Bojaniću

Poslanik DPS-a Zoran Vukčević saopštio je da, tokom jučerašnje sjednice skupštinskog Odbora za ekonomiju, nije prijetio poslaniku Pozitivne Mladenu Bojaniću.

„Nijesam uputio nikome bilo kakvu prijetnju. U trenutku kada je kolega Bojanić govorio, ja sam razgovaro sa predsjednikom Odbora za ekonomiju Aleksandrom Damjanovićem. Riječi koje sam izgovorio su kazane u žargonu i nijesu bile upućene niti kolegi Bojaniću, niti bilo kojem članu Odbora“, naveo je u saopštenju Vukčević.

Vukčević  navodi da član Odbora, poslanik Nebojša Medojević, u svom stilu tumači tuđe riječi sa ciljem da iscenira incident. 

"Jer, da je čuo cijelu moju rečenicu onda nadam se ne bi reagovao. Možda stvarno nije čuo ili nije želio da čuje, to prepuštam njemu. Ja koristim priliku da se izvinim kolegi Damjanoviću, kao i ostalim članovima Odbora na ometanju u vođenju i praćenju sjednice“, zaključio je Vukčević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније