Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ P.R. ]

28. 08. 2021. 17:18 >> 17:25
19

MANDIĆ

"Đukanović potvrdio da stoji iza okupljanja"

Izjava predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića je najbolja potvrda da on stoji iza ekstremističkog pokreta u Crnoj Gori, kao i iza svih prethodnih okupljanja i organizacija, rekao je predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

Podsjetimo, Đukanović je najavio da će 5. septembra biti u Prijestonici da brani čast Crne Gore ukoliko njegov apel ne bude uvažen i ukoliko se ustoličenje ne izmjesti u neki od brojnih hramova SPC u našoj zemlji.

Mandić smatra da su ti, kako navodi, ekstremistički pokreti, usmjereni protiv većinske Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve (SPC).

"Očigledno je da je Đukanović nezadovoljan brojem okupljenih na prošlom skupu na Cetinju pa sada ovom manipulativnom formulacijom da će i on možda biti jedan od njih na skupu, koji planiraju 5. septembra, razotkriva svoju namjeru da pošalje poruku da treba da bude mnogo više demonstranata tog dana na Cetinju", smatra Mandić.

On je dodao da bi, kako navodi, bilo hrabro i viteški da Đukanović lično prijavi skup i preuzme odgovornost za sve što se tog dana može desiti na Cetinju.

"Kada smo protestovali, a mnogo puta smo to radili, i ja i drugi lideri DF-a, prijavljivali smo skupove i preuzimali odgovornost za sve koji su se okupljali", zaključio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније