Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

12. 09. 2021. 10:58 >> 10:59
11

SNP APELUJE

"Đukanović da prestane da plaši građane"

Socijalistička narodna partija (SPC) pozvala je predsjednika države Mila Đukanovića da prekine da plaši građane i, kako su kazali, "prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom".

SNP je reagovao na intervju Đukanovića zagrebačkom Jutarnjem listu, nazivajući predsjednika "odlazećim diktatorom" koji, kako su rekli, "pokušava poslednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele, atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti".

"Poslednji diktator na Balkanu zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje posljednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumijemo njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa", istakli su iz SNP-a.

Smiješne su, kazali su, njegove lekcije o evropejstvu.

"Zaboravlja predsjednik DPS da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nijesu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara. SNP još jednom najoštrije osuđuje poslednje izjave Mila Đukanovića, uz konstataciju da smo bili u pravu kada smo pokrenuli inicijativu za njegov opoziv. Još jednom ga pozivamo da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom. U svakoj uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva", rekli su iz SNP-a.

Podsjećaju kako su građani 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i, navode, pokazali gdje im je mjesto: "Ostalo je još da i predsjednik DPS shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju".

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније