Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

TVCG [ M.L.B. ]

13. 09. 2021. 15:11 >> 06:18
33

SASTANAK U VLADI

Niko nije jači od države i pravnog sistema

Niko nije jači od države, a odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka, poručeno je sa sastanka predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića sa predstavnicima parlamentarne većine. Kako je saopšteno iz Vlade, na sastanku je razgovarano o aktuelnim dešavanjima u zemlji.

"Na sastanku je konstatovano da imaju jedinstven stav o neophodnosti smirivanja aktuelne političke situacije uz poštovanje Ustava i zakona Crne Gore. Sa sastanka je poslata jedinstvena poruka da niko nije jači od države i da odredbe pravnog sistema moraju važiti za sve bez izuzetka", saopšteno je iz Vlade.

U zajedničkom saopštenju premijera i predstavnika parlamentarne većine, ističe se da „ko nije spreman da istraje na tom putu nije ni dostojan povjerenja koje su nam dali građani 30. avgusta 2020. godine“.

Sastanku su pored premijera Krivokapića, prisustvovali Slaven Radunović iz DF-a, Momo Koprivica iz Demokratske Crne Gore, Miloš Konatar iz GP URA, Branko Radulović iz PZP-a, Dragan Ivanović iz SNP-a, Maksim Vučinić iz Radničke partije, Goran Danilović iz Ujedinjene Crne Gore i Srđan Pavićević iz CIVIS-a.

 

Пратите нас на

Коментари33

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније