Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 02. 2013. 15:15 >> 15:10
1

LOKALNI IZBORI

SNP neće podržati Pozitivnu u Andrijevici

Socijalistička narodna partija (SNP) neće podržati Pozitivnu Crnu Goru na lokalnim izborima u Andrijevici, rekao je predsjednik Opštinskog odbora SNP-a u tom gradu, Goran Stojanović.

Pozitivna je ranije pozvala kolege iz opozicije da ih podrže na lokalnim izborima u Andrijevici 9. marta.

Stojanović je agenciji MINA rekao da u SNP-u poziv Pozitivne da podrže njihovu odborničku listu u Andrijevici doživljavaju kao političko licemjerje.

“Apsolutno i sigurno nećemo pozvati naše simpatizere da glasaju za Pozitivnu. Naše članstvo ćemo pozvati da ne izlaze na izbore i da ne daju podršku nijednoj opozicionoj stranci”, kazao je Stojanović.

On je ocijenio da je učešće opozicionih partija na izborima u Andrijevici otvorena podrška Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

“Ukupna politička javnost je upoznata sa tim koliko su nelegitimne odluke vezane za političku situaciju u Andrijevici i samim tim učešće bilo koje druge opozicione stranke mi u SNP-u doživljamo kao otvorenu podršku DPS-u”, rekao je on.

Poslanik Pozitvne Srđan Perić ranije je kazao da očekuju od opozicionih kolega, prije svega iz SNP-a, da podrže Pozitivnu na njenim prvim lokalnim izborima u Andrijevici, “jer je svaki glas za Pozitivnu glas manje za DPS”.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније