Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

16. 09. 2021. 11:22   >>  11:27 3

AŠANIN

Znaju građani Mojkovca da je DPS bivši

Predsjednik mojkovačkog odbora Građanskog pokreta URA Ivan Ašanin, kaže da građani Mojkovca znaju da je DPS bivši i nije ih strah da glasaju za koga hoće, kao što je to bio slučaj na lokalnim izborima 2017. Napominje da su vidjeli, a tek će da vide DPS nepočinstva i kako su se bogatili, a svakog dana grčevito brane svoje bogatstvo, sve u ime Crne Gore i njene “ugroženosti”.

"Da li se na novoraspisanim izborima brani na Mojkovcu odstupnica DPS-a, sada već vidljiva na svakom koraku, kako bi u izolovanom boju pokušali nemoguće - očuvanje vlasti. Nešto što im je prošlo 2017. godine u Mojkovcu na lokalnim izborima, pod neviđenom opsadom oklopnih i poluoklopnih vozila, Veljovićevih službenih, pojačani privatnim džipovima prijatelja sa zatamnjenim staklima bez registarskih tablica, jer ih niko nije smio tada kontrolisati, uz to sa kamionima i milionima, ovoga puta neće proći”, saopštio je Ašanin.

Kako je dodao, promjene očekuju posebno kada se usvoji Tužilački savjet koji će raditi svoj posao kako treba.

"Krivične prijave će se morati vaditi iz fioka iako prepune paučine. Sramno je, na primjer, da su sirotinju, za kamion ogrijevnog drveta, slali u zatvor ili ucjenom nakon glasanja flomasterima raznih boja, kvadratićima trouglićima i slično, kontrolisali i ucjenjivali ljude i zato oslobađali. Znaju građani da su bivši i nije ih strah kao nekada. Vidjeli su, i tek će da vide njihova nepočinstva i kako su se bogatili, a svakog dana grčevito brane svoje bogatstvo. Sve u ime Crne Gore i njene 'ugroženosti'. Poručujemo DPS-u, nemojte braniti Crnu Goru od nas, mi od vas moramo. Izrasle su nove snage, kao i partije sa građanskom, evropskom i razvojnom crtom i svojom prepoznatljivošću", naglašava Ašanin.

DPS konzervativna i rušiteljska retorika o ugroženosti Crne Gore pada u vodu, jer ih negiraju podaci – 80 odsto ljudi u Crnoj Goru stremi upravo evropskim vrijednostima.

"U ovim neumitnim brojkama naša uloga je evidentna. Političke maske su pale. Lažna predstavljanja, lažna zvanja, znanja, lažne sposobnosti i mnogo toga je lažnog u Mojkovcu u posljednjih nekoliko izbornih procesa. Moramo se okrenuti sebi, odbaciti sve to, a poprimiti i vratiti prije svega slobodu i utemeljiti je u sve pore ljudskog bitisanja u Mojkovcu", kaže Ašanin.

Predsjednik mojkovačke URA-e ističe da će se ta partija predstaviti, kao i do sada, znanjem.

"Ponudićemo projekte koje ćemo, pomoću državne vlasti, realizovati, po prioritetima. Racionalno ćemo trošiti sredstva za strogo razvojne projekte, i domaćinski. Sada je šansa i znaćemo je iskoristiti za dobro građana Mojkovca”, zaključio je Ašanin.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније