Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Izvor: Mina [ I. P. ]

16. 09. 2021. 11:09   >>  11:10 11

OCJENA ŠEHOVIĆA

"URA iskorišćena, osramoćena i ponižena"

Koalicioni partneri Građanskog pokreta (GP) URA procijenili su da je ta partija dovoljno potrošena i prokazana u javnosti da bi se smjela opirati, ocijenile su Socijaldemokrate (SD).


Potpredsjednik SD-a Damir Šehović je, u reagovanju na dogovor Demokratskog fronta i Demokrata o rekonstrukciji Vlade, naveo da je URA iskorišćena, osramoćena i ponižena.

„Od ekspertske Vlade 'ostadoše samo dugmići', a iskorišćena, osramoćena i ponižena URA, koja je poslužila za jednokratnu upotrebu, je od 'game changera' postala trojanski konj koji je poslužio velikodržavnim interesima, čiji je cilj satiranje Crne Gore i svega građanskog u njoj“, kazao je Šehović.

Prema njegovim riječima, očigledno je da su koalicioni partneri GP URA, negatori genocida u Srebrenici i slavitelji Podgoričke skupštine, procijenili da je dovoljno potrošena i prokazana u javnosti, da bi se smjela opirati.

„Bojim se da su u pravu. Nažalost“, naveo je Šehović na Tviteru.

Kako je kazao, svojom podrškom onome čemu se jedna građanska partija nikad ne smije prikloniti, URA je pristala na prljavu igru ucjena, uvreda, cjenjkanja i zloupotrebe vlasti te interesne skupine zvane vladajuća većina.

„Čime su sebe trajno diskvalifikovala kao građansku alternativu“, dodao je Šehović.

On je podsjetio na narodu izreku da „ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka ostavi trag”.

„Maske su konačno pale, a tragovi se već jasno vide! Oni ih vode tamo gdje završavaju svi oni koji izdaju birače i svoja uvjerenja. Za povratak na pravi put nikad nije kasno. Ali…“, navodi se u reagovanju Šehovića.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније