Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 09. 2021. 17:29 >> 17:30
1

"MASKE SU PALE"

Cetinjska URA: Ponosni na naše odbornike

Ponosni smo na djelovanje i sveukupni rad naših odbornika u Skupštini Prijestonice koji se i pored brojnih izazova uvijek ponašaju dostojanstveno, vaspitano, uvažavajući svoje kolege odbornike, ali i građane, vodeći u svakom trenutku računa o ugledu grada koji predstavljaju, saopšteno je iz Opštinskog odbora GP URA Cetinje.

Iz URA-inog odbora Prijestonice Cetinje navode da su građani, nekoliko dana nakon nemilih događaja ispred zgrade Skupštine Prijestonice, imali priliku da vide rezultate rada političkih huškača u prethodnih godinu i po dana, čija se politika kanalisala u primitivno i nevaspitano ponašanje okupljenih pristalica, sa elementnima fašizma i šovinizma.

Dalje naglašavaju da organizatori događaja uzalud pokušavaju sprati odgovornost sa sebe i da je posebno tragično to što oni koji se najviše pozivaju na antifašizam na Cetinju, stoje iza skupova na kojima se šalju fašisoidne poruke, koordinišući skupom iz zgrade Prijestonice, u kojoj pritom nijesu zapošljeni.

"Sa druge strane, zabrinjava to što se o pomenutim događajima nije izjasnio gradonačelnik Prijestonice. Još više zabrinjava pozdravljanje odbornika vlasti okupljenih građana u pauzama skupštinskog zasijedanja, a najviše kooperativnost pojedinih odbornika u 'dočeku' kolega ispred zgrade Skupštine Prijestonice", ističu iz cetinjske URA.e.

Poručuju da su maske pale.

"Konačno se pokazalo pravo lice DPS i njihovih privezaka. Predstavlja nam posebno zadovoljstvo što će građani Cetinja veoma brzo imati priliku da se opredijele jesu li za primitivizam, prostakluk, fašizam ili za evropsku, građansku i ekološku Crnu Goru i Prijestonicu Cetinje", zaključuju iz cetinjske URE.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније