Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

17. 09. 2021. 19:26   >>  23:51 1

DF

"Katnić bi da vrši pritisak na Abazovića"

Demokratski front negirao je navode glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je danas kazao da Front vrši pritisak na potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je danas da na potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića vrše pritisak članovi njegove strukture, posebno DF, a kako je dodao i kriminalne strukture. “Ja za to imam dokaze. Mi to pratimo”, naveo je Katnić.

U DF-u kažu da je Katnić danas saopštio neistinu kako Front navodno vrši pritisak na Dritana Abazovića.

"Kao jedan od viđenijih poslušnika Mila Đukanovića, Katnić je ovo izrekao upravo kao jednu vrstu pritiska na Abazovića u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja Tužilačkog savjeta. I kako se Katniću bliži smjena, i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah", poručuju iz DF-a i optužuju Katnića da je dio kriminalnih struktura.

"Kad već pominje organizovane kriminalne grupe, valja podsjetiti javnost da je upravo Katnić prepoznat kao jedan od ključnih članova mafijaškog klana Mila Đukanovića, pa će biti zanimljivo kada pred licem zakona bude govorio sve što zna o brojnim zlodjelima koje je taj kartel napravio svih ovih godina", navodi se u reagovanju DF-a.

Kažu i da Katnić nije slučajno zaobiđen kod posljednje velike zaplijene droge.

"To je urađeno na zahtjev međunarodnog faktora, koji odlično zna da bi uključivanje Katnića u ovaj slučaj bilo samo od koristi krijumčarima i kriminalnim grupama, koje bi bile upozorene i tako bi akcija propala. Takođe, postoje informacije da je Katnić boravio na Cetinju kako bi učestvovao u nasilju i mora se ispitati njegova uloga u svemu tome što je imalo i odlike državnog udara. To su oni čuveni događaji kada su Milo Đukanović, Filip Vujanović, Brano Gvozdenović, i drugi iz DPS-a nestali u akciji, dok je jedini od političara viđen Ranko Krivokapić, koji je u povlačenju i povrijeđen. Zato je, umjesto svih tih Cetinjana i Katunjana, u proboj krenuo Mojkovčanin Veljović, dok je te akcije medijski podržavao još jedan Mojkovčanin, naturalizovani Cetinjanin iz SDP. Nego, da se vratimo na glavnog junaka današnje priče...Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi", navodi se u reagovanju DF-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније