Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

28. 09. 2021. 17:41 >> 17:51
2

SDP POZVAO

"Premijer da podnese ostavku zbog gaženja Ustava"

SDP poziva premijera Krivokapića da odmah podnese ostavku nakon jučerašnjih tvrdnji ministra unutrašnjih poslova da je, kako navode, prekršio zakon i zloupotrijebio ovlašćenja prilikom davanja obavezujućeg uputstva policiji, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija 5. septembra na Cetinju.

"To je najmanje što Krivokapić može da uradi nakon što je cijela javnost, na jučerašnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, svjedočila gaženju Ustava i zakona od strane prvog čovjeka izvršne vlasti. Optužba ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića na račun premijera Krivokapića vrhunac je haosa koji vlada u bezbjednosnom sektoru, a koji je u konkretnom slučaju mogao da proizvede nesagledive posljedice po građanski mir i stabilnost Crne Gore", navodi se u saopštenju Bojana Zekovića, potpredsjednika SDP-a.

Zeković, između ostalog, ističe da to navodi na zaključak da zemlju vode "ljudi koji ne znaju svoj posao".

"Bolju optužnicu protiv ove Vlade nije napisao, niti može napisati,bilo ko van same Vlade i vladajuće koalicije", zaključuje on. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније