Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ Mina ]

30. 09. 2021. 11:41 >> 11:42
2

MARKOVIĆ

Zasluga prošle vlasti što je CG lider u EU integracijama

Zasluga za to što je Crna Gora lider u evropskim integracijama pripada prošloj vlasti, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista i bivši premijer, Duško Marković.

“Ocjena predsjednice Evropske komisije, Ursule Fon der Lajen, da je Crna Gora lider u evropskim integracijama, zasluga je prethodne vlasti koja je stvorila uslove da otpočnemo pregovore”, kazao je Marković.

On je na Tviteru /Twitter/ naveo da je za to posebno zaslužna prethodna Vlada koja je, kako je kazao, otvorila sva poglavlja i osigurala internu spremnost za zatvaranje najmanje još šest poglavlja.

Marković je upitao gdje je tu zasluga sadašnje vlasti za godinu mandata, i koji je rezultat aktuelne Vlade na evropskom planu.

“Ne postoje! Nego se opet Evropi predstavljaju našim rezultatima i projektima. Da li bi Fon der Lajen dala tako povoljne ocjene za "sprženu zemlju", kako je naziva nova vlast”, dodao je Marković.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније