Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

04. 10. 2021. 14:25 >> 14:26
12

MEDOJEVIĆ

"Đukanović mora biti smijenjen i krivično procesuiran"

Otkrivanje tajnih "off shore" firmi u vlasništvu Mila Đukanovića dovoljan je politički i ustavni razlog za njegov opoziv, smatra lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Impičment je suštinska potreba i preduslov bilo kakve normalizacije prilika u Crnoj Gori. Đukanović i njegova organizacija DPS je glavna prijetnja bezbjednosti, miru i stabilnosti zemlje. Godina dana je prošla u konfuznom i kolebljivom stavu Vlade i vladajuće većine i izbjegavanju suočavanja sa najozbiljnijim državnim problemom - demontaže mafijaške organizacije DPS-a", smatra Medojević.

Kako dodaje u saopštenju, ukoliko tužilaštvo, policija, sudovi, Ustavni sud budu opstruirali ove mjere nove vlasti, zbog obaveza prema bivšem režimu, neophodno je uvesti vanredno stanje, očistiti institucije od neprijatelja demokratije i vojnika Đukanovića i sprovesti demontažu bivšeg režima do kraja.

"Sa mafijom nema kohabitacije. Izbor je jednostavan: Crna Gora ili DPS", poručio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније