Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

09. 10. 2021. 11:51   >>  11:52 7

ĐURAŠKOVIĆ

"Sekulović da objasni zašto policija zastrašuje Cetinjane"

Opsada Cetinja, započeta 04. septembra, i dalje traje kroz izuzetno pojačano prisustvo posebnih jedinica policije, saopštio je potpredsjednik SDP Nikola Đurašković.

“Zbog čega, ministre Sekuloviću, policijski kombiji danima obilaze Cetinje, kontrolišu, zaustavljaju bez razloga i ne vodeći računa da li su djeca u automobilima, zastrašuju građane Cetinja?”, navodi se u njegovom saopštenju.

On pita ministra da li se policija tako ponaša zbog protesta 5. septembra.

“Da li toliko policije i specijalnih kombija i svakodnevne kontrole imaju za cilj da čuvaju red ili da zastraše i disciplinuju Cetinje? Uvjeren sam da je u pitanju ovo drugo, a od Vas i direktora UP, gospodina Brđanina očekujemo jasne odgovore! Na Cetinju lanci vjekovima nijesu prolazili, imajte to na umu”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније