Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

09. 10. 2021. 12:57 >> 13:07
6

POPOVIĆ SAOPŠTIO

Redovne konsultacije u opoziciji

Opozicija ima redovne mjesečne konsultacije, na nivou partijskih lidera, saopštio je za Portal RTCG predsjednik Liberalne partije Crne Gore (LPCG) Andrija Popović. On je rekao da je neophodna privremena vlada sa ograničenim trajanjem, a onda prijevremeni parlamentarni izbori.

"Kako već nekoliko mjeseci ne postoji parlamentarna većina, jedino plenarno zasjedanje je iznijela opozicija kako bi se studentima produžio rok za završetak studija. Izgledno je formiranje neke nove većine čiji bi cilj vjerovatno bio osnivanje privremene Vlade sa ograničenim trajanjem a potom prijevremeni parlamentarni izbori", poručio je Popović.

On je kazao da je opozicija spremna za buduće izazove.

"Vjerujem da je jedinstvena parlamentarna opozicija koja ima 40 poslanika potpuno spremna za buduće izazove iako će se - još uvijek aktuelna vlast - truditi da mrcvarenje građana i države potraje", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније