Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

17. 10. 2021. 17:44   >>  18:24 6

MARTINOVIĆ

"Građani nas birali da vodimo državu do 2024."

Građani nas nijesu birali da bi se na vlast vratio Đukanović i "mafijaške strukture". Izabrali su nas da vodimo državu do sljedećih parlamentarnih izbora 2024. u punom kapacitetu, kazao je poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.

On je ponovio da je rekonstrukcija Vlade moguća na dva načina, po modelu koji je predložio premijer i po modelu koji podrazumijeva apsolutno nestranačku vladu, bez ijednog političara u njoj.

"Takođe, ostaje ponuda koju sam ranije uputio potpredsjedniku Vlade, gospodinu Abazoviću, da, uz rekonstrukciju koja bi se sprovela po drugom modelu, koji zagovara URA, ako mu je do funkcije, bude izabran za potpredsjednika Skupštine", napisao je Martinović na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније