Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

24. 10. 2021. 22:06   >>  22:07 1

OO DPS ŽABLJAK

U novom odboru preko 30 odsto žena

Iz opštinskog odbora DPS Žabljak ukazano je devetom opštinskom izbornom konferencijom Demokratske partije socijalista u tom gradu nastavljen trend kadrovskog snaženja partije u cilju efikasnijeg rada stranačke strukture i širenja, kako kažu, podrške te partije u ovoj opštini. Na konferenciji je, kako navode, učestvovao 81 delegat i izabran je novi saziv odbora.

Prema saopštenju DPS-a, osim novoizabranih 50 članova, ovo stranačko tijelo po funkciji činiti i 18 odbornika uz reda partije iz Skupštine opštine Žabljak.

Navedeno je kako je na izbornoj konferenciji bilo riječi o potrebi partije da nastavi proces reformi koji bi trebalo da rezultira novim kvalitetom javnih politika partije, intenziviranjem odnosa sa građanima i predanim radom u cilju rješavanja problema sa kojima se naši sugrađani susrijeću.

“Ova izborna konferencija imala je za cilj i podmlađivanje sastava opštinskog odbora kao i ravnopravnu rodnu zastupljenost. Podatak da novi opštinski odbor u svom sastavu broji preko 30 odsto žena i 25 odsto mladih, pokazatelj je spremnosti da se stvori što jača i šira kadrovska struktura spremna da se uhvati u koštac sa svi izazovima, kako na lokalnom tako i na državnom nivou”, naveli su u saopštenju.

Konferenciji su prisustvovali potpredsjednik i koordinator u ime Predsjedništva DPS Jevto Eraković, član Izvršnog odbora Jovan Martinović, predsjednik opštinskog odbora DPS Žabljak Milorad Zarubica, članovi Glavnog odbora iz žabljačke opštine, kao i brojni drugi gosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније