Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

25. 10. 2021. 19:03 >> 19:04
2

Abazović: Ko misli da je oštećen neka preduzme korake

Potpredsjednik Vlade i lider GP URA Dritan Abazović, poručio je da ta partija podržava aktuelnu većinu, a kako kaže, to da li će neko drugi da traži partnere zbog toga što mu se ovaj koncept ne sviđa, nije pitanje za Uru.

“Naši stavovi su besprekorno jasni i kristalni. Naš minimum saglasnosti koji je postojao prošle godine 4. decembra bio je ekspertski koncept. To je nešto oko čega je bilo saglasnosti. Ovo što su novi, predloženi modeli, koji su isto legitimni oko njih trenutno nema saglasnosti”, kazao je Abazović.

Naveo je da GP URA ostaje potpuno privržen oko onoga oko čega je bilo saglasnosti.

“Ako se ne nađe kompromis neka oni koji misle da su oštećeni iz nekog razloga preduzmu neke mjere. GP URA poziva sve da mi maksimalno u kapacitetima koji trenutno postoje posvetimo se brojnim važnim pitanjima koja opterećuju građane Crne Gore”naveo je Abazović i pozvao na izbor novog Tužilačkog savjeta.

“Mislim da građani ne žele da trošimo vrijeme na prepucavanja nego da radimo konkretno u njihovom interesu”, zaključio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније