Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

25. 10. 2021. 20:11 >> 20:14

MILOŠEVIĆ

SD da samostalno izađe na cetinjske izbore

Predsjednik OO SD Cetinje Dejan Milošević, predložiće odboru samostalan nastup na izborima koji su zakazani za 5. decembar ove godine u Prijestonici.

“Socijaldemokrate Cetinja su 2017. godine dominantno uticale na pravac djelovanja lokalne samouprave u smislu stavljanja akcenta na konsolidaciju lokalnih javnih finansija, kao i na raspodjelu u tom trenutku najboljih kadrova na odgovorne pozicije. Stoga mislimo da nam to daje za pravo da na predstojećim lokalnim izborima očekujemo još bolji rezultat i u budućoj lokalnoj vlasti još značajnije participiramo i utičemo na pravac razvoja grada", kazao je Milošević.

On je uvjeren da građani Cetinja prepoznaju rad predstavnika SD-a u lokalnoj vlasti.

"Samostalan izlazak na ovim izborima vidimo kao priliku da, kroz još veću participaciju, u naredne četiri godine dobijemo priliku da u značajnijoj mjeri ostvarujemo naš program i radimo sve da građanke i građani Cetinja žive bolje”, rekao je Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније