Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

28. 10. 2021. 18:13 >> 18:18
1

NOVA IMENOVANJA

Đukić v.d. predsjednice Odbora LP na Cetinju

Ivana Đukić imenovana je za vršioca dužnosti predsjednice odbora Liberalne partije na Cetinju. Shodno statutarnim ovlašćenjima predsjednik Liberalne partije Andrija Popović imenovao je Đukić za vršioca dužnosti predsjednice.

Kako navode u saopštenju LP, Đukić koja predvodi odbor do izborne konvencije istaknuta je književnica i pjesnikinja. Dobitnik je velikog broja književnih nagrada i učesnica međunarodnih književnih festivala.

Autor je i osnivač dramsko – koreografskog centra "Koreografski centar 21" za edukaciju i osnaživanje mladih. Izdala je knjigu "Cross culture", a u izdanju Fakulteta za crnogorski jezik i književnost objavljena joj je drama "Sveta misija Ćirila i Metodija".

"Isto tako, za v.d. sekretara odbora LP Cetinje imenovan je Vaso Jablan, privatni preduzetnik sa Cetinja. Imenovani funkcioneri Odbora LP imaju zadatak da u roku od šest mjeseci organizuje Izbornu konvenciju i formiraju novi Opštinski odbor LP Cetinje. Takođe da formiraju izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Prijestonici na kojoj će biti i više građanskih aktivista", naglašavaju u saopštenju LPCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније