Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

04. 11. 2021. 10:56 >> 10:57
2

SD

"Odlaganjem lokalnih izbora ne možete pobjeći od poraza"

Stavljanjem na dnevni red Skupštine izmjena Zakona o lokalnoj samoupravi, dok na desetine i desetine važnih zakona i drugih akata čeka na usvajanje, žele se silu na sramotu odložiti izbori na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici, smatraju iz SD-a.

“Džaba vam sve, od poraza se ne može pobjeći”, navodi s eu saopštenju.

Kažu da će interesantno biti da vidimo kako su zamislili tu pravnu vratolomiju, budući da su izbori uredno, u skladu sa zakonom, već raspisani.

“No, bili ti pokušaji odlaganja legalni ili ne, znamo da nijesu legitimni. Igrarije s datumom održavanja popisa, igrarije sa datumom održavanja lokalnih izbora... pokazuju da su ovoj vlasti jedino ostale političko-legislativne kombinatorike, kad su se već, narodski rečeno "prosuli" naočigled građana, u svemu što su radili”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније